6 Motive ca sa porti un corset

Ati aflat deja de mai mult timp despre corsete, in special tendinta lor pe retelele de socializare. Femeile din intreaga lume au imbratisat cu entuziasm ideea modelatorului de talie. Insa, functioneaza cu adevarat? Ar trebui si voi sa faceti un “upgrade” 🙂 la talie? Mai jos va oferim 6 motive pentru care ar trebui sa cumparati un corset modelator.

1. Corsetul iti modeleaza INSTANT corpul

Daca esti invitata la o petrecere, nunta sau la o cina romantica, sigur ca vrei sa arati fabulos. Asa ca daca te simti un pic neincrezuta in tine si doresti un articol ce iti fa accentua talia, atunci corsetul poate deveni cel mai bun prieten al tau! El iti va remodela abdomenul astfel incat sa iti accentuezi feminitatea si sa arati sexy.

2.  Corsetul te va face sa pierzi din greutate

Daca vrei sa pierzi din greutate in special in zona abdomenului, atunci trebuie sa faci rost de un corset. Acesta creeaza o mini sauna in jurul abdomenulu, astfel incat transpiri, elimini toxidele din organism, arzi mai multe calorii si respectiv slabesti mai repede!

3. Un corset iti creeaza o figura de clepsidra

Purtand un corset timp de maximum 8 ore pe zi, vei observa ca talia ta se va micsora in scurt timp. Desigur, nu dupa o luna, dar cu singuranta timp de doua luni vei observa diferenta. Nu uita insa sa iti faci o fotografie inainte de a il purta, si dupa. Vei vedea vezultate incredibile!

4. Reduci portiile de mancare de 2 ori!

Un corset iti comprima stomacul si astfel te simti satula mult mai repede. Din acest motiv, foamea vine si mai lent in ospetie :), iar portiile se reduc de doua ori. Asa ca, asigura-te ca ai un regim alimentar corect, iar minunile se vor intampla de la sine!

5. Stai cu spatele drept si uiti de durerea la spate!

Daca ai un serviciu de oficiu unde stai 8 ore pe zi pe un scaun, atunci corsetul iti va sustine spatele ca sa ai o pozitie corecta. Tijele metalice sunt destul de flexibile pentru a-ti permite miscarea cu usurinta, dar in acelasi timp iti va oferi si un suport spatelui. Odata cu corectarea posturii, va disparea si durerea!

6. Modelarea taliei este un trend

Corsetul modelator de talie a devenit un trend in Statele unite ale Americii de Nord, de Sud si in Europa. Celebritatile au fost primele care au adus la lumina acest produs, iar fanele lor au preluat aceasta tandinta. S-a dovenit ca sunt un numar imens de femei care care isi doresc acea talie ingusta si abdomen plat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *