Informatii

Despre Jollie

Jolie e creat ca sa ajute femeile sa scape de acea grasime corporala, in special cea abdominala folosind articole de imbracaminte care contureaza si sculpteaza corpul, astfel incat sa puteti arata fabulos si sa va puteti imbratisa feminitatea! Mentinem o relatie constanta cu clientii nostri, oferindu-va instrumentele si suportul necesar in timpul calatoriei dvs. de pierdere de greutate.

Buna, ma numesc Victoria, fondatoarea Jolie. Jolie este un brand cu produse inovatorii, creat exclusiv pentru femeile moderne.

Incepand cu perioada adolescentei am inceput sa ma confrunt cu problema burtei mele. Ma rusinam cand mergeam la mare si trebuia sa port un costum de baie, sau la vreo petrecere cand doream sa port o rochie mulata. Gaseam putine articole de haine care sa nu imi puna in evidenta burta mea. Am incercat de mai multe ori sa merg la sala insa in zadar. Pierdeam din greutatea corporala, insa nu si de la burta (dupa doua luni de dieta stricta si de antrenamente, reuseam sa reduc talia doar cu 2-3 cm). Antrenorii de fitness ma indemnau ca pentru rezultate mai rapide, sa fac in jur de 10 sesiuni de masaj la abdomen. Cu siguranta asta nu a avut nici un efect, in schimb doar bani aruncati in vant.

In 2018 am decis ca voi pune punct acestui “calvar”, si ca voi crea un brand pentru toate femeile ce se confrunta cu aceeasi problema. Vom parcurge impreuna acelasi drum “al slabirii” :), si cu siguranta impreuna vom reusi.

Jolie vine cu 2 colectii inovatorii:
– [ ] Colectia Neopren- ne ajuta sa ardem cu 15% mai multe calorii, sa perdem cu 40% mai multa grasime, sa transpiram de 4 ori mai mult si sa eliminam toxinele din organism
– [ ] Lenjeria modelatoare- scapam instant de centimetrii nedoriti, aplatizam zona abdominala si in sfarsit, sa reducem pofta de mancare si tot o data si portiile!

Va invit sa va alaturati in echipa Jolie!

Livrare si returnare

Produsele comandate se livreaza doar pe teritoriul municipiului Chisinau.
Comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare, costul asigurarii fiind suportat de noi.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului si a facturii fiscale.
In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri un reprezentant jolie.md va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.
Livrarea comenzii va avea loc la adresa specificata in formular sau pri telefon.
La momentul livrarii este necesara verificarea integritatii coletului, in situatia deteriorarii sau a prezentarii ambalajului desfacut sau a sigiliului rupt, acesta va fi refuzat. In acest caz, va rugam sa anuntati de urgenta departamentul de relatii cu clientii.

 

Telefon: 078875567

Tel fix: 022 260565

str: Alexandru cel bun 7, oficiul 304