Cum sa porti un corset si sa pierzi in greutate: 5 modalitati pentru a obtine o talie mai ingusta

corset slabire talie
Haideti impreuna sa aflam cum sa folosim un corset pentru a scapa de greutate si anume cum sa ne ingustam talia?

Corsetele sunt o metoda instanta si eficienta pentru a scapa vizual de burta. Vei vedea chiar dupa prima folosire ca talia va devini mai ingusta si abdomenul mai plat daca respecti instructiunile de purtare. Insa, nu te astepta ca acestea vor face minuni peste noapte.

Corsetul Jolie este recomandat sa fie purtat timp de 8 ore in fiecare zi. Cand il veti scoate, veti observa ca ai transpirat chiar daca nu ai facut multa miscare. Astfel, prin pierderea apei din zona abdomenului, acesta se micsoreaza. Un singur corset nu va distruge in mod magic toate grasimile nedorite.

Daca intr-adevar doresti sa tai acei centimetri in plus, trebuie sa combini un regim alimentar scazut in calorii si un program de pierdere in greutate. Suntem aici pentru a arunca o lumină asupra unui număr de sfaturi de dietă, care te va ajuta în călătoria ta pentru a obține o talie mai mică.

1. Micsoreaza portiile

Incearca sa inlocuiesti acele 3 mese mari pe zi, cu 6 mai mici. In acest mod vei microsa volumul stomacului, mancarea se va asimila mai repede si in acelasi timp vei imbunatati metabolismul.

Purtarea unui corset va va reduce automat pofta de mancare. Acesta va reduce marimea stomacului si astfel va fi mai greu sa ingerezi portii mari de mancare.

2. Reduce cantitatea de carbohidrati

Prin reducerea cantitatii de carbohidrati reduci automat caloriile. Acest lucru va forta corpul tau sa arda grasimea stocata pe abdomen.

3. Consuma mai multe fibre

Consuma produse care sunt bogate in fibre. Fibrele sunt nutrieniti importanti care ofera numeroase beneficii organismului. Ele reprezinta componentele din plante care nu se digera şi nu se absorb, trecand practic nemodificate prin tubul digestiv, dar sunt absolut necesare pentru functionarea normala a tractului digestiv si a întregului organism uman.

4. Bea mai mule lichide

Ideal este sa bei apa înainte de masa sau în timpul ei. Astfel, mancarea consumată se amesteca cu apa si te saturi mai repede cu mai putine calorii. Apa este un anorexigen natural. Mai simplu spus, îţi taie foamea. Unii biologi spun că creierul nostru nu poate face diferenţa între foame şi sete, deci când simti că ţi-e foame s-ar putea ca de fapt să-ţi fie sete.

5. Evita sa mananci inainte de culcare

Digestia este în mod normal mai lentă seara, din cauza resurselor scăzute de energie. Dacă ne lăcomim la mese bogate în această parte a zilei, alimentele staţionează mai mult în stomac şi tind să fermenteze, ceea ce duce la formarea de gaze, creează senzaţia de balonare, disconfort.

Cu ajutorul corsetelor este absolut posibil sa obtii acel aspect uimitor de clepsidra. Urmand sfaturile de mai sus vei reusi sa iti subtiezi talia cat de tare vrei! Insa, nu uita ca miscarea este la fel de importanta precum si regimul alimentar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *