De-a lungul anilor, industria de fitness tot vine cu cate un produs nou, promițând sa aducă rezultate reale pe zonele care necesita pierdere de grăsime și de adăugare în masa musculara. Aceste produse au succes pana in momentul in care apar altele noi pe piata, si devin mai trendy. E un proces continuu. Cu toate acestea, articolele din neopren si-au pastrat reputatia de-a lungul anilor.

Cum au reusit costumele din neopren sa isi pastreze reputatia pe o piata ce e in continua schimbare? Sa aruncam o privire asupra stiintei din spatele acestora, si sa vedem cum ne pot ajuta ele ca sa ne usureze obiectivele de fitness.

Costumele Jolie din neopren: Cum a luat start

Ca si multe alte inventii, Jolie a pornit de la frustrare. Fondatoarea acestui brand, Victoria, a adus pe piata Moldovei costumul de sauna din neopren, pentru femeile sau barbatii care se confrunta cu aceleasi probleme.

Multe din costumele incercate se rupeau prea usor, nu permiteau multa libertate in miscari sau nu coincideau cu asteptarile inainte de procurare. La fel lipsa de ventilatie devenise un pericol daca era folosit intr-un mod iresponsabil.

Fiind constienta ca pe piata Moldovei este lipsa de produse de calitate, am decis sa creez un nou brand cu articole de sport pentru slabire si modelare corporala, pe nume Jolie.

Stiinta in spatele costumelor din neopren

Neopren este oriunde in jurul nostru, chiar daca nu il luam in seama. Acest material se foloseste in toate tipurile de sport, doar pentru efectele sale benefice asupra corpului nostru. Pe langa toate acestea, costumele din neopren s-au demonstrat a juca un rol important in pierderea greutatii corporale. Persoanele care folosesc articolele din neopren pierd cu 40% mai multa grasime. Mai mult, a fost demonstrat ca acesta este o modalitate excelenta de a imbunatati rezistenta atletica, tensiunea arteriala in cazurile in care aceasta e crescuta, dar si nivelul de colesterol.

Nu este doar stiinta in spatele costumelor Jolie, ci si calitate acestora. Spre deosebire de costumele din plastic care inunda piata, Jolie va ofera articole din neopren care vor face fata antrenamentelor si asteptarilor dstra. Acum puteti sa faceti orice tip de sport fara ca sa riscati supraincalzirea muschilor, pentru ca costumele Jolie sunt proiectate intr-un mod unic care ca ofera ventilatie.

Nu aruncati bani in vant pentru produse de calitate scazuta, e timpul sa investiti intr-un produs care este dovedit ca duce spre succes. Costumele Jolie sunt create pentru a va ajuta sa reveniti in forma si sa pierdeti in sfarsit kilogramele in plus. Daca sunteti gata de o schimbare in viata dstra, atunci verificati Jolie Neopren.

https://kuttingweight.com/blogs/news/115318469-why-the-kutting-weight-sauna-suit-is-leading-the-way-in-weight-loss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *