Neoprenul este peste tot împrejurul nostru, doar ca nu ne-am manifestat interesul ca sa îl observam. Acest material poate fi găsit în mașina dstra, în casa, în sala de gimnastica etc. Considerat mult mai eficient decât plasticul, multi oameni nu isi dau seama de impactul pe care il are neoprenul in viata noastra. Incepand cu costumele pentru apa pana la costumele de pierdere in greutate, neoprenul trebuie sa rămână in viata noastră.

Durabilitatea costumului de slabire din neopren

 

Neopren – ii este caracteristica o structura chimica unica care ii oferă un nivel uluitor de durabilitate. Rezistenta ridicata a neoprenului il face popular in mai multe industrii. Cel mai notabil este in industria sportiva. De exemplu, costumele umede care sunt folosite de scafandri, sunt facute din neopren.

 

Inafara de faptul ca neoprenul se foloseste pentru scaderea mai rapida din greutate, costumul pe baza de neopren poate fi purtat in timpul celor mai intense antrenamente.

 

Cum slabesti cu costumele neopren

 

Reiesind din faptul ca la adancimi extreme neoprenul este capabil sa mențină o temperatura constanta a corpului, astfel devenind o unealta perfecta pentru scaderea in greutate. Costumul de sauna este in masura sa ridice in siguranta temperatura corpului declansand o serie de beneficii metabolice (fara riscuri de ruperi, decolorari sau uzuri).

Studiile efectuate de catre Dr. Lance Dalleck sustin ca costumele din neopren poarta urmatoarele beneficii:

 

  1. se pierd cu 14% mai multe calorii
  2. Continui sa pierzi calorii cu 22% mai mult chiar dupa ce dai jos costumul
  3. Pierzi din greutate cu 40% mai rapid
  4. Promoveaza un nivel mai ridicat de hipertrofie
  5. Ajuta la crestrea mai rapida a muschilor

 

Chiar daca sunteti multumiti cu greutatea corporala si masa musculara, costumul de neopren va poate reduce riscurile de factorii cardiometabolici precum colesterolul si tensiunea arteriala marita. Mai mult, Dr. Lance Dalleck a dezvaluit rezultatele uimitoare ale pacientilor sai, aratand o scadere in:

 

  1. tensiunea arteriala sistolica
  2. tensiunea arteriala diastolica
  3. Trigliceride
  4. ritmul cardiac de repaus

 

Nimic nu se compara cu durabilitatea si eficienta costumului de pierdere in greutate din neopren. Daca doriti sa pierdeti grasime, sa adaugati in masa musculara sau sa va imbunatatiti situatia cardiovasculara, atunci costumele din neopren sunt solutia perfecta pentru dumneavostra. Aceasta urmeaza sa fie o investitie inteligenta pentru tine si sanatatea ta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *